Новини

“Золота Жар-птиця”-2019: хто стане режисером-постановником церемонії нагородження премії?

6 Березня 2019

Підготовка до найграндіознішої музичної події весни – у самому розпалі! Телеканал М2 готовий назвати ім’я режисера-постановника цьогорічної церемонії премії “Золота Жар-птиця”. Ним стане один із топових режисерів України, зіркова кліпмейкерка Катя Царик.

– Мені подобається ця церемонія, можна навіть сказати, що я виросла на ній! Рада її тріумфальному поверненню! Минулого року я була присутня в залі в якості гостя. Коли ж до мене звернулися організатори та запропонували її зрежисерувати, я без роздумів погодилася! – коментує режисерка.

Відомо, що вже розроблено концепцію церемонії “Золота Жар-птиця-2019”, тож найближчим часом творча група буде працювати безпосередньо над номерами виконавців. Деталі заходу та всі ключові “фішки” тримаються в таємниці.

– Це буде дуже масштабно! Такого шоу Палац “Україна” ще точно не бачив! Акцент у всіх номерах робитиметься на візуальній частині. Обіцяємо багато графіки, світла, звуку та відеомепінг. У кожному з виступів артистів буде зашифровано певний зміст, – ділиться Царик.

До підготовки шоу задіяно команду професіоналів у сфері організації: художників-постановників, фахівців в області світлового, звукового супроводу та віджеїнгу. Конструкція та дизайн сцени, які поки що не розголошуються, також обіцяють здивувати.

Церемонія нагородження премії “Золота Жар-птиця” відбудеться 18 квітня о 18:00 в НПМ “Україна”. Окрім вручення заповітних статуеток, на глядачів чекатиме й гала-концерт; ексклюзивні номери представлять THE HARDKISS, KAZKA, JAMALA, Сергій Бабкін, Alyosha, “Воплі Відоплясова”, Злата Огнєвіч, Pianoбой, “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”, TARABAROVA, Андріана, Олександр Пономарьов та інші. Спеціальним гостем вечора стане Тіна Кароль.

“Золота Жар-птиця”

18 квітня, 18:00, НПМ “Україна”

Квитки: https://kiev.ticketsbox.com/zolotaya-zhar-ptitsa-2019/

Прес-служба

(044) 205-44-80