Новини

KAMALIYA стала “Мамою року”, а співак ДОРОШ познайомився із “Міс Франція”

28 Листопада 2019

KAMALIYA визнана “Мамою року” за версією проекту “Зірковий шлях”. Під час вручення статуетки артистка “M1 Agency” щиро зізналася: ще кілька років тому вона і не могла собі уявити, що може заслужити таке звання!

— Материнство — найважливіший крок у житті будь-якої жінки, як би ми не прагнули реалізуватися в кар’єрі і досягнути успіху! Я дякую своєму чоловікові та дружній родині за абсолютну підтримку і любов! У мене дуже гарні і талановиті донечки. Завдяки ним я надихаюся на нові цілі!

KAMALIYA подякувала і команді “Зіркового шляху” за толерантне ставлення до зірок.

Тим часом, наближається останній етап всеукраїнського туру співака ДОРОШ. Аби емоційно провести ще п’ять концертів, запланованих на цей рік, виконавець вирішив узяти невеликий таймаут і відпочити.

— Я завжди знаходжу сили в подорожах світом, у першу чергу — Європою. На цей раз ми з родиною були в селищі Божо, звідки пішов сорт вина божоле. Я завжди був шанувальником цього прекрасного молодого вина! Хотів побувати на винному Новому Році Божоле Нуво — і цьогоріч моя мрія здійснилася! — коментує ДОРОШ.

У ході святкового вечора артист “M1 Agency” познайомився із “Міс Франція” Маевою Кук. Чи може в наступному кліпі вона стати головною героїнею?

— Маева — фантастична красуня, під чари якої не можна не потрапити. Але я все одно вважаю, що наші жінки красивіші, — ділиться співак. — Давайте їх робити щасливими, щоб вони не шукали кращої долі по всьому світу. А взагалі із нетерпінням чекаю на понеділок, коли за графіком допрацюю свій прекрасний тур.

Першим містом фінального для 2019 року етапу туру ДОРОШ стане Харків. Усі деталі можна дізнатися на офіційному сайті співака doroshmusic.com.

KAMALIYA

Facebook: https://www.facebook.com/kamaliya.zahoor

Instagram: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial

YouTube: https://www.youtube.com/user/kamaliya

ДОРОШ

Facebook: https://www.facebook.com/vladimir.dorosh.singer

Instagram: https://www.instagram.com/doroshmusic

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpSKt-wW0fTyQ8HdAaf6ZDA