Новини

Пісні в унісон і виходи на “біс!”: ДОРОШ розпочав свій перший тур Україною

13 Травня 2019

Співак і меценат ДОРОШ, який нещодавно презентував незвичайний кліп на трек “Де ти є…”, 11 травня відкрив свій музичний тур душевним виступом у Полтаві — рідному для себе місті. На сцену ДОРОШ вийшов не один, а в компанії свого музичного колективу, який сам артист називає “другою родиною”. У залі були присутні і близькі люди співака: одним із найзворушливіших моментів вечора став букет від дочки Софії.

— Близькі люди, їхня любов — моє головне джерело натхнення і сил! Для мене цінно та важливо те, що вони підтримують мене і всі мої починання! — ділиться ДОРОШ. — Я радий заявити про те, що нарешті готовий поділитися своєю творчістю з тисячами людей і познайомитися зі своїми слухачами особисто.

Особливо тепло публіка зустріла безумовні хіти артиста “Ресницами”, “Сердце танцует” і “Де ти є…”. Не обійшлося і без виходу на біс!

— Мої пісні повністю віддзеркалюють моє життєве кредо: позитивне, легке, навіть святкове ставлення до всього, і зовсім не важливо, понеділок сьогодні або п’ятниця, — коментує співак. — Не варто жити поспіхом! Давайте насолоджуватися кожним моментом!

У травні і червні ДОРОШ відвідає вісім українських міст. Зустрічати виконавця вже готуються Суми. Стежити за подробицями можна на офіційному сайті виконавця http://doroshmusic.com/

ДОРОШ

Facebook: https://www.facebook.com/vladimir.dorosh.singer

Instagram: https://www.instagram.com/doroshmusic

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpSKt-wW0fTyQ8HdAaf6ZDA