Новини

Триразовий номінант “Grammy” став саундпродюсером українського співака

5 Травня 2020

Італійський діджей, засновник європейського техно й хаусу Лука Претолезі спродюсував 8D-трек “Талая вода”. На початку квітня артист вже презентував композицію і кліп на неї, в якому зіграли зірка серіалу “Фізрук” Анастасія Паніна та український телеведучий, володар титулів “Містер Україна-2014” і “Mister Sea World-2018” Богдан Юсипчук.

“Талая вода” — це перша пісня українського виконавця у форматі 8D-аудіо. Подібна музика вже набирає сотні тисяч переглядів і прослуховувань в YouTube і Soundcloud. По суті, слухач знаходиться в центрі “акустичної сфери”, по краях якої розставлено джерела звуку. Звук надходить з восьми напрямів: зліва, справа, спереду, ззаду, плюс чотири комбінації. Прослуховуючи композицію в навушниках, ви чуєте об’ємний звук, немов на живому концерті, коли колонки розташовані у вас над вухом.

 

Лука Претолезі 3 рази номінувався на премію “Grammy” і працював із такими артистами, як Diplo & Major Lazer, Стів Аокі, Above & Beyond, Бенні Бенассі. Сергій Мироненко — перший український артист, із яким працює італійський саундпродюсер.