Новини

Формула кохання: KAMALIYA та Мохаммад Захур з доньками прикрасили обкладинку журнала “VIVA! Україна”

15 Жовтня 2019

KAMALIYA та її чоловік до сих пір дають приводи говорити про себе. Пара разом вже 16 років і виховує доньок-двійняшок Арабеллу та Мірабеллу. Зйомка для журналу відбулася у розкішному заміському будинку родини. Над ексклюзивною фотосесією працювала знана зіркова фотографиня Соня Плакидюк.

Артистці “M1 Agency” та її обранцю було складно узгодити спільний час для спілкування із пресою. За словами KAMALIYA, вони зустрічаються тільки вдома, саме тому було вибрано таку локацію для фотосесії та інтерв’ю.

Головною темою розмови стала тема кохання та стосунків. Співачка розкрила їхній із чоловіком секрет міцної родини:

— Треба не втомлюватися для коханої людини робити сюрпризи, намагатися дивувати її кожен день. Усі задають нам питання: чому ви так довго разом? Ми практично не сваримося!

Значну частину інтерв’ю присвячено коханим донечкам виконавиці. Розповідаючи про них, KAMALIYA поділилася і тим, як материнство надихнуло її на появу нової пісні.

— Материнство — це заповітна мрія всього мого життя, до якої я йшла складним шляхом. Цей статус — найважча з робіт, що приносить найбільшу радість! До слова, саме про це я випускаю зворушливий трек “Доню, не плач”, пісню, яку, безумовно, зрозуміє кожна мама.

Про побут родини KAMALIYA, зіркові хобі, ревнощі та щоденні радощі читайте в новому номері “Viva! Україна”. Вже у продажу!