Новини

“АНТИТІЛА” зібрали прихильників на свій перший стадіон

27 Травня 2019

У суботу, 25 травня, популярний український гурт “АНТИТІЛА” представив концертне шоу “Hello”, зібравши на стадіоні “Арена Львів” близько двадцяти тисяч прихильників.

Підготовка до стадіонного туру тривала майже два роки, адже після фінального концерту попереднього туру “Сонце” музиканти одразу почали планувати, а згодом і активно втілювати в життя ідею стадіонного туру.

Концертне шоу “Hello”, режисерами якого виступили “АНТИТІЛА” та Анна Обоянська, — це новий формат концертів, що вже вразив львів’ян масштабами сценічної конструкції, розмірами екранів, кількістю світлового обладнання. Незмінними залишилися пісні, якісний живий звук, енергетика музикантів, а також відверті слова фронтмена Тараса Тополі зі сцени.

Фанати гурту “АНТИТІЛА” отримали якісне live-show з візуальними та графічними ефектами, що повністю занурювали в атмосферу пісень, окрім того, музиканти провели візуальний тур 10-річною історією групи. Завдяки технічному партнеру туру, компанії “PR Music”, “АНТИТІЛА” першими в Україні презентували на концерті найсучасніше звукове та світлове обладнання.

Концертну програму вечору відкрили спеціальні музичні гості — відомий рок-гурт з Польщі CHEMIA та талановитий український артист MELOVIN. Програма гурту “АНТИТІЛА” тривала близько двох з половиною годин. Окрім вже відомих хітів “TDME”, “Вірила”, “Лови момент”, “LEGO”, гурт виконав й інші пісні з нової платівки, а також зіграв хіти з попередніх альбомів.

Нагадаємо, стадіонний тур у підтримку альбому “Hello” відбудеться у п’яти містах України. Відчути атмосферу концертного шоу “Hello” зовсім скоро зможуть глядачі інших міст: 7 червня — у Харкові, 15 червня — у Полтаві, на День Незалежності — в Одесі та 17 листопада — у столиці.