Новини

“Золота Жар-птиця” цього року переходить у телеформат: як проходитиме легендарна музична премія

24 Квітня 2020

“Золотій Жар-птиці”-2020 — бути! Телеканал М2 і компанія “Таврійські Ігри” оголошують про те, що цієї весни ми втретє поспіль дізнаємося імена кращих із кращих виконавців сучасної української музики. Проте цього року премія повністю переходить у цифровий і телевізійний формати.

Визначення переможців традиційно відбуватиметься у декілька етапів. Кожна з номінацій (“Співачка року”, “Співак року”, “Поп-гурт”, “Рок-гурт”, “Хіт року”, “Кліп року”, “Балада року”, “Денс Хіт”) нараховуватиме по п’ять артистів, чиї кліпи отримали найвищі рейтинги в ефірі телеканалу М2 у період з 1 березня 2019-го по 1 березня 2020 року включно. З 11 травня шукайте імена номінантів у телевізійному ефірі та соціальних мережах. Список претендентів на перемогу потрапить до експертної ради, яка шляхом таємного індивідуального голосування і визначить переможців. Наступного ж дня після проведення національної музичної премії “Золота Жар-птиця” організатори обіцяють опублікувати анкети кожного з експертів, аби будь-який учасник чи глядач зміг порахувати бали і самостійно перевірити результати голосування.

До складу журі, як і раніше, увійдуть радіо- і телепродюсери та відомі персони українського шоубізу.

31 травня в ефірі телеканалу М2 відбудеться церемонія премії “Золота Жар-птиця” із врученням статуеток переможцям. Формат її проведення організатори поки що тримають у таємниці, але обіцяють оприлюднити вже найближчим часом.