Новини

Перший дзвоник-2019: як його провели українські медіаперсони

2 Вересня 2019

Для багатьох українських зірок цей ранок почався з підготовчої суєти — хтось проводив дитину до старшої школи, хтось — перший раз у перший клас.

Старший син співачки Alyosha та фронтмена гурту “Антитіла” Тарас Тополя, Роман, став першокласником однієї зі столичних шкіл. Світлиною зі Свята першого дзвоника виконавиця поділилася на своїх сторінках у соціальних мережах, і цей пост за короткий термін набрав величезну кількість лайків та коментарів:

“Ну, ось і наш старший синочок став Школяриком… Наче ж тільки народився! Чому так швидко плине час?… Вітаю всіх з початком нового! Нехай буде у діток бажання навчатися, від нього залежить все! А ми допоможемо і будемо найкращими друзями”.

Для чарівних близнючок Арабелли та Мірабелли, доньок KAMALIYA та Мохаммада Захура, 1 вересня розпочалося на чотири дні раніше. Дівчата вступили до філіалу престижної британської міжнародної школи.

“Для нас це дійсно подія! Наші крихітки подорослішали та пішли в перший клас! Оточуйте діток любов’ю та підтримкою, адже вони — майбутнє. Так нехай воно буде повним світла і впевненості в собі!”.

Молодша дочка співака та мецената ДОРОШ Софія цьогоріч пішла до п’ятого класу:

“Моя дочка — найталановитіша і найгеніальніша дівчинка в Україні для своїх років, заявляю це з повною впевненістю. Вона тільки за останній час завоювала три міжнародні гран-прі! І так, вона буде продовжувати справу батька. Єдина, хто пішов по моїх стопах… Я постійно дякую Господу за неї!”.

У співачки Мяти обидва сини розпочали цього вересня новий етап у житті:

“Сьогодні ще один новий етап в житті моїх дітей. Звісно, сьогодні я відводила старшого сина Юрчика до школи на свято, а молодшого Матвія — у садок. Я не можу пропускати таких подій і завжди стараюся бути поруч зі своїми дітьми у ці моменти!”.

Ведучий телеканалу М1 та “Русского Радио Україна” Андрій Чорновол сьогодні відправив до третього класу синочка Адріана:

“Отримуй досвід. Фантазуй. Втілюй. Люби. Дружи. Подорожуй. Спробуй нове. Нічого не бійся. Тому що ми завжди поруч!”.

Телеведучий М2 та голос радіостанції “Хіт FM” Денис Жупник теж не залишився осторонь та поділився світлиною своїх малих на шкільному подвір’ї.

“Для моїх дітей кожне 1 вересня — це свято! Особливо для донечки, це ж новий шкільний рюкзак, золоті сліпони і пенал з “Барбі”, про навчання ще не думає. У сина все набагато простіше, вже вшосте, ніякої романтики…”.