Новини

Телеканал М2 дає більше часу на креатив: прийом заявок на “Хіт-Конвеєр” продовжено до 15 вересня 2020 року

22 Квітня 2020

До уваги всіх конкурсантів, як теперішніх, так і майбутніх: прийом заявок на участь у п’ятому ювілейному сезоні “Хіт-Конвеєра” продовжено до 15 вересня 2020 року! Крім цього, знято обмеження на кількість пісень від кожного учасника, тож творчість не матиме жодних лімітів!

— У цьому році прийом заявок буде тривати дещо довше, до середини вересня. Ми вирішили, що так буде правильніше в тій ситуації, що склалася. Сайт m2hit.com завжди відкритий для нових учасників і пісень! — коментує продюсер телеканалу М2 Роман Муха.

Головний приз конкурсу — мрія кожного молодого гурту та виконавця. Переможець отримує “Розкрутку на мільйон”: телеканал М2 і компанія “Таврійські Ігри” знімають професійний кліп та забезпечують його ротації на ТБ. Переможці першого сезону — гурт “PATSYKI Z FRANEKA” — стали відомими на всю країну всього за рік. Екстравагантні образи та креативний підхід до відео зробили їх улюбленцями телевізійної аудиторії. Наступним щасливчиком став гурт із Харкова “LETAY”. Їхній хіт “Кохайтесь” зазвучав на всю країну після перемоги на “Хіт-конвеєрі” 2017 року. У 2018 свій приз отримав колектив із Києва “Skeemans”, якому було знято унікальний відеокліп на льодовому стадіоні для пісні “Він Є”. У 2019 році у фіналі “Хіт-конвеєра” перемогу здобув проєкт ILCHY із піснею “Тисяча Небесних Причин”.

Сайт конкурсу “Хіт-Конвеєр” — http://m2hit.com/