Новини

Робіть ставку на музику: M1 Music Awards представляє нову номінацію спільно з Favorit

25 Жовтня 2019

Телеканал М1 спільно з компанією Favorit започаткували нову номінацію в M1 Music Awards. З 25 жовтня на сайті відкрито спеціальну подію “Favorit M1 Music Awards” з 11 лініями для прийому ставок. 10 ліній відповідають номінаціям церемонії, 11 лінія являє собою список усіх номінантів, серед яких кожен зможе проголосувати за свого улюбленого артиста або гурт.

https://www.favoritsport.com.ua/uk/bets/#tours=2051305

На церемонії M1 Music Awards, яка відбудеться 30 листопада у київському Палаці Спорту, переможця голосування буде нагороджено спеціальною статуеткою “Favorit року”.

— “M1 Music Awards. П’ять” стане ще ближче до справжніх фанатів українського шоу-бізнесу. У минулому році ми влаштовували битву фан-клубів артистів. Цього разу — знову вирішили залучити всіх, хто стежить за розвитком подій у музичному світі. У музиці нікуди без азарту! Спільно з Favorit Sport ми даємо можливість не тільки перевірити власну інтуїцію, а й привести улюбленого виконавця до особливої ​​нагороди! — каже Сергій Перцев, генеральний директор телеканалів М1 і М2.

— Наші цінності цілком збіглися з ідеологією каналу М1: дарувати людям свято і тільки позитивні емоції. Тому й з’явилася ідея колаборації, до якої ми плануємо залучити якомога більше шанувальників української музики. M1 Music Awards — найбільш значуща подія у світі українського шоу-бізнесу, і ми не могли його пропустити, — коментує Катерина Машівська, директор з комунікацій Favorit.

Промо-служба

044 205 44 80