Новини

AVIATOR презентував кліп «Небо на двох»

4 Грудня 2018

Романтики українського шоу-бізнесу з гурту AVIATOR (за штурвалом якого віднедавна переюбувають двоє солістів – Андрій Сторож і Дмитро Тодорюк), представили нову відеороботу на пісню «Небо на двох». Ідея кліпу проста й зрозуміла: у певний момент забудь про клопоти та проблеми й у компанії найліпшого товариша вирушай назустріч пригодам. Саме ця легкість дій і наближає омріяні зустрічі та закоханість.

«Небо на двох (як сам трек, так і відео на нього) – це така собі антидепресивна пігулка, – стверджує лідер AVIATOR й автор пісні Дмитро Тодорюк. – Чого більше за все не вистачає з прибуттям холодів? Світлих, щирих, сонячних історій! Наша – якраз така, і ми в усьому намагалися зберегти романтичний піднесений настрій. Разом із тим, це ще й прекрасна можливість нагадати кожному: літайте разом із тими, кому ви б довірити власне небо».

Режисером відеороботи став Радіслав Лукін. Із ним гурт AVIATOR готував кліп «Наречена» (у дуеті зі співачкою Боженою Дар). Зйомки проходили у «східній Барселоні» – столиці Азербайджану, місті Баку.

«У нас часто запитують: “Чому Баку?”. Ми, у свою чергу, цікавимося: “А чому б і ні?”, — усміхається фронтмен AVIATOR Андрій Сторож. — Місто надзвичайної і, на жаль, не надто відомої пересічним громадянам нашої країни краси! Нам приємно, що його краєвиди потрапили до кліпу. І так, саме з “Неба…” бере свій початок новітня історія гурту AVIATOR. На нинішньому творчому етапі ця пісня в певній міні слугує для нас талісманом, і ми віримо, що з нею поталанить кожному, хто її почує!»

Виконавці запевняють: найближчим часом вони потішать шанувальників гурту і переспівом «Неба на двох». Екранізацію вихідної версії треку можна побачити на офіційній ютюб-сторінці AVIATOR і в телефірі.