Новини

Олег Скрипка та НАОНІ влаштують у Києві «Головний різдвяний вечір»

29 Листопада 2018

Олег Скрипка та Національний академічний оркестр народних інструментів (НАОНІ) радо запрошують разом відсвяткувати найзатишніше та найчарівніше свято року! Подію 7-го січня 2019-го в Києві охрестили «Головним різдвяним вечором».

Для Олега Скрипки Різдво – особливе свято, яке він не береться порівнювати з жодним іншим:

«Саме з Різдва починається рік! Воно є глибоко історичним, сакральним, духовним. У різдвяний час ми більше згадуємо про цінності. Тому Різдво є теплим родинним святом, бо все в нашому житті починається з сім’ї та любові».

Під час концерту Олег Скрипка виконає різдвяні пісні в супроводі НАОНІ. Тісна співпраця виконавця й колективу триває понад два роки. За цей час їхні спільні виступи підкорили силу-силенну шанувальників по всій Україні.

«Колядки, які за сотні років стали невід’ємною частиною свята, є не просто віршуванням чи вітанням; колядки — це українська мантра! Від того, наскільки правильно ми проспіваємо колядки, наскільки правильно ми зустрінемо Різдво, залежить те, як складеться рік! Для мене почесно провести «Головний різдвяний вечір» на головній сцені країни! І я не боюся взяти на себе відповідальність за наступний рік», – усміхнувся Олег Скрипка. – Різдво – час див! Головне – відкрити для них свої серця!»

«Різдвяний вечір №1».

7-ме січня 2019 року, 19:00, Палац «Україна».

Квитки доступні за цим посиланням.