Новини

Обличчя “M1 Music Awards. 4 Seasons”

28 Листопада 2018

Лічені дні лишилися до “M1 Music Awards. 4 Seasons” — найочікуванішої події в українському шоу-бізнесі. Ведучими не менш відповідальної частини, ніж сама церемонія — прямого ефіру “червоної доріжки” та green-room “M1 Music Awards. 4 Seasons” — стануть Нікіта Добринін, Оля Цибульська, Маша Виноградова, Андрій Чорновол, Денис Христов, Emma D, Галя Завійська, Денис Жупник, Міла Єремєєва та Вікторія Батуі.

Напередодні шоу ми поспілкувалися з тими, хто є його безпосередньою частиною.

Фактично ви бачите абсолютно усі інсайди “M1 Music Awards”: бекстейдж, підготовку до шоу, непідробні емоції артистів. Що особисто для вас значить ця подія?

Міла Єремєєва:

— Для мене це означає, що нарешті я перестану зберігати таємниці підготовки, номерів і шоу загалом! А в цілому для мене це подія, яка кожного року перевертає світогляд українського шоу-бізнесу! Масштабність номерів, декорацій, костюмів, підготовки; це рівень, якого у нашій країні не може досягнути ніхто! Бо я точно знаю, скільки сил, часу, недоспаних ночей витрачається на те, щоб мільйони отримали задоволення від події. Я, наприклад, кожного року практично живу у Палаці Спорту напередодні церемонії. Вже прошу поставити мені ліжечко, щоб мені було зручніше спостерігати за процесом репетицій і нічого не пропустити!

Вікторія Батуі:

— За роки проведення “M1 Music Awards” я кілька разів йшла в декрет, та не могла пропустити шоу незалежно від того, чи задіяна я в ньому в якості ведучої, чи ні. Це дуже красиво, дуже масштабно, дуже видовищно і дуже професійно! Я рада цьогоріч мати безпосереднє відношення до цього заходу!

Денис Христов:

— Особисто я бачу велику працю усієї команди телеканалу М1 та “Таврійських Ігор”. І взагалі не розумію, як людство існувало до 2015 року — першої премії “M1 Music Awards”!

Прямий ефір завжди несе у собі певну долю екстріму. Як реагуєте на те, що дещо може піти абсолютно не за планом? Чи були якісь історії, які запам’яталися?

Маша Виноградова:

— Я обожнюю прямі ефіри! Коли йде запис, сам розумієш, що усе можна переписати. А прямий ефір значно емоційніший, бо лише перші емоції — справжні!

Нікіта Добринін:

— Обожнюю прямий ефір, коли знаєш, що точно не можеш нічого виправити, переговорити або попросити перезняти. Я люблю імпровізувати! Тим більше, що мені дуже пощастило зі співведучою. Нам із Олею Цибульською легко щось вигадувати та виходити навіть із найскладніших, на перший погляд, ситуацій! Ми щодня працюємо з артистами, тож можемо говорити на безліч спільних тем; це завжди допомагає, особливо коли щось іде не за планом.

Що, на вашу думку, цьогоріч здивує глядачів найбільше?

Оля Цибульська:

— Мій виступ! Цього разу я вперше буду на сцені не тільки в якості ведучої, але і як сольна виконавиця. Тому виступ на премії — це особисте свято, яке я хочу розділити з глядачами. Бо саме завдяки їх підтримці я маю за честь стати частиною премії “M1 Music Awards”!

Галя Завійська:

— Лайн-ап артистів приємно вразив! Тому, думаю, по-перше, здивують вражаючі номери! Музична премія завжди цікава тим, що за кілька годин на одній сцені виступає така кількість зірок, і глядач може насолодитись різноманітністю. Я вже бачила кілька світлин у Facebook з Палацу Спорту, де відбувається підготовка. Кількість техніки, світло, сцена — це вау!

“M1 Music Awards” задає тренди в українському шоубізі!

Андрій Чорновол:

— Я певен, що найбільше здивує масштаб премії. Статуетка “M1 Music Awards” цьогоріч побувала у стратосфері. А це означає, що кожен артист, який хоче отримати цю нагороду, має показати космічний номер!

Конкуренція, ну, дуже серйозна, а отже, буде справжній батл. Це варто побачити!

Четверта церемонія нагородження премії “M1 Music Awards” “M1 Music Awards. 4 Seasons” відбудеться вже 1 грудня у столичному Палаці спорту.

У масштабному гала-концерті свої ексклюзивні концертні номери представлять Тіна Кароль, “Время и Стекло”, MONATIK, NK | Настя Каменських, Alyosha, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, “Mozgi”, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA, Олександр Пономарьов та “Антитіла”. Музичним продюсером премії стала відома співачка, володарка чотирьох нагород “М1 Music Awards” Тіна Кароль.

“М1 Music Awards. 4 Seasons”.

1 грудня 2018 року, Палац Спорту.

Квитки доступні за посиланням:

https://kiev.ticketsbox.com/m1-music-awards/

Промо-служба

044 205 44 80