Новини

ДОРОШ написав дитячий гімн

15 Жовтня 2019

Виконавець ДОРОШ став автором гімну для учнів рідної школи. Заради того, щоб представити його особисто, артист “M1 Agency” виділив час у графіку свого всеукраїнського туру. І, за його ж словами, анітрохи не втратив, навіть навпаки: школярі вразили своєю щирістю, талантами та знанням його творчості!

“Я приїхав до своєї рідної школи в Тарандинці, яка славна тим, що її закінчив Василь Симоненко, приїхав до дітей та педагогів… Я безмежно дякую долі, що закінчив цю школу, дякую мамі і батьку, що народився в один день з Василем Симоненком. Але більш за все я дякую тому, що зміг отримати музичну освіту і спортивну підготовку в цій чудовій фантастичний сільській школі”, — прокоментував на своїх сторінках у соціальних мережах ДОРОШ.

“Співучасником” співака у цій благородній справі став Василь Бут.

“Разом із колишнім директором Василем Бутом ми презентували гімн цієї прекрасної школи. Василь є автором слів, а я — автором музики. Сподіваюся, що ця пісня поселиться в серцях і душах талановитих дітей, що навчаються і ще будуть навчатися”.

Тим часом, ДОРОШ продовжує тур із новою концертною програмою містами України. Чуттєвий чоловічий вокал, потужний поп-рок у живому виконанні музичного колективу, перевірені серцем хіти! Не пропустіть найочікуваніший лайв у своєму місті! Деталі — на офіційному сайті виконавця doroshmusic.com.