Новини

Рок-н-рол, танці та «перевірка на хітовість»: «Воплі Відоплясова» відіграли ювілейний концерт

25 Квітня 2018

У неділю, 22 квітня, Олег Скрипка та «Воплі Відоплясова» відіграли програму «На біс!» у тому ж таки «знаковому» для них Freedom. Концерт видався більше схожим на емоційну та теплу зустріч старих друзів, об’єднаних спільними спогадами й рок-н-ролом, дехто з шанувальників гурту приїхав навіть з Нью-Йорка заради цього. Щоправда, видався він доволі непростим й екстремальним для учасників колективу: напередодні виступу барабанщик «ВВ» Сергій Сахно зламав руку. На заміну йому було запрошено молодого львів’янина Олега Пахомова, а Сахно чи не вперше за час роботи в колективі був не на сцені, а в залі на правах почесного глядача.

В рамках концерту пролунали не лише відомі хіти гурту, а й зовсім нові пісні. П’ять композицій — «Лазня», «О-о-о», «Джаз», «Королева» та «Leo» — було представлено на розсуд глядачів.

Олег Скрипка: «Ми вирішили влаштувати пісням, що увійдуть до наступного альбому, свого роду перевірку на хітовість. Зараз ми плануємо не лише новий альбом, а й зйомки кліпу, але з піснею ще не визначилися. От у цьому нам, маю сподівання, допоможе наша вельмишановна публіка, її вибору ми повністю довіряємо! Для кожної з пісень ми маємо ідеї щодо відео, тож для нас це взагалі не є проблемою».

Голосування, яка ж із новинок стала до вподоби, відкрито на сторінці «Воплів Відоплясова» у мережі Facebook.