Новини

“Atlas Weekend” — на М1: дивіться відкриття фестивалю тільки у прямому ефірі телеканалу!

9 Липня 2019

“Atlas Weekend” спільно з M1 за підтримки Київського міського голови запрошують усіх охочих на грандіозне відкриття цьогорічного фестивалю 9 липня. За чудовою традицією, перший день оупен-ейру буде безкоштовним для всіх відвідувачів, а на головній сцені лунатиме лише якісна та актуальна українська музика: на головній сцені фестивалю можна буде почути таких артистів: “MOZGI”, NK | Настя Каменських, DZIDZIO, Павло Зібров, Alekseev, Kyivstoner, Мята, Оля Цибульська, Віталій Козловський, “Бамбінтон”, Артем Пивоваров, TamerlanAlena, “Агонь”, Sonya Kay, “RUMBERO’S”, “DSIDE Band”, “Беz Обмежень”, Злата Огнєвіч, Alyosha, Laud, Ivan Navi, NIKITA LOMAKIN, ДОРОШ, “DILEMMA”. Не менш цікавих виконавців різних музичних стилів можна буде почути і на інших сценах. Хедлайнером вечора стане легенда українського шоубізу та золотий голос України — Софія Ротару!

Телеканал М1 дає унікальну можливість побачити відкриття фестивалю “Atlas Weekend”-2019 у прямому ефірі — трансляції з ВДНГ стартують сьогодні о 15:00. А з 10 липня на території ВДНГ шукайте фотозону “M1 Music Awards”, робіть миттєві фото — та отримуйте ексклюзивний промо-код на знижку на квиток на “M1 Music Awards. П’ять”. А на тих, хто зробить найкреативнішу світлину, очікуватиме приголомшливий сюрприз! Деталі дізнавайтеся безпосередньо на фотозоні та у соціальних мережах телеканалу М1.

“Atlas Weekend” — наймасштабніший фестиваль України та один з найвідоміших фестивалей Східної Європи, що відбудеться з 9 по 14 липня 2019 року. Хедлайнерами цього року стали “The Chainsmokers”, “Black Eyed Peas”, Liam Gallagher, A$AP Rocky та “Сплин”.