Новини

Гурт «Антитіла» відзначив десятиріччя творчої діяльності

22 Червня 2018

У столиці на теплоході під прапорами «Антитіла» музиканти зібрали друзів і близьких людей, які протягом десяти років були поруч із гуртом. Серед них – Alyosha, Наталка Карпа, Ярослав Куц, Анна Свиридова, Геннадій Вітер, Роман Муха, Віталій Дроздов, Марія Бурмака, Леонід Остальцев, Ivan NAVI, Дмитро Верховецький і чимало інших.

Святкування відбулося у форматі закритої вечірки. Музиканти гурту «Антитіла» зустрічали гостей на причалі, фотографувалися, приймали привітання та подарунки. Найбільше гурт вразило приготовлене в цей день прихильниками. Фан-клуб здійснив флешмоб «Антитіла – це ми» і подарував фотомозаїку – картину на полотні, що створена з тисячі знімків шанувальників зі всієї України й не тільки.

Відчалював теплохід під музичний супровід «Jazz Band Yellow Shoes», який виконував хіти гурту «Антитіла» за десятиріччя.

Гості, які розмістилися на верхній палубі, оглядали краєвиди Києва. Інші відвідали музей гурту, у якому зібрали найяскравіші спогади колективу за декаду.

Родзинкою вечора стала міні-вистава театру-студії імпровізації «Чорний квадрат», який цього вечора добряче покепкував із артистів.

Закінчили вечірку розрізанням торту у формі літери «А», запуском кульок із побажаннями та гучними привітаннями лідерові гурту Тарасу Тополі, котрий почав святкувати особистий день народження. 21-го червня виконавцеві виповнився тридцять один рік.