Новини

Зіркові гості, танці до світання та прем’єра пісні: як KAMALIYA відсвяткувала свій день народження

21 Травня 2019

Більше трьохсот гостей, десятки букетів і розкішні подарунки – виконавиця в компанії своїх рідних і друзів відзначила день народження. Свято символічно розпочалося о 18:00 – саме в цей час іменинниця з’явилася на світ. Серед гостей були помічені TAYANNA, Ассія Ахат, Наталія Бучинська та багато інших відомих персон українського медіа-простору. Перед гучною подією KAMALIYA і її рідні практично не спали, погоджуючи найдрібніші подробиці майбутніх урочистостей.

– Вже о сьомій ранку мене почали вітати! – посміхається артистка. – Відсутність сну аж ніяк не погіршує моє святковий настрій! Я дуже вдячна своїй родині, своєму чоловікові, своєї матусі, якій колись заради мого народження довелося пройти жахливі труднощі … Ціную життя і кожен день намагаюся прожити так, щоб ані мені самій, ані їй не було соромно!

Привітати співачку прийшла і її хороша подруга Наталія Могилевська. Хоча зірки і вчилися в одній музичній академії, тоді вони практично не спілкувалися. Ключове знайомство “наново” відбулося набагато пізніше, всього кілька років тому:

– Я в шоу-бізнесі, в основному, стикаюся з людьми із закритим серцем. KAMALIYA ж не боїться показувати своїх емоцій, говорити про страхи, сумніви, не соромиться сліз… І ось ця реакція, безумовно, підкуповує! Для мене немає нічого ціннішого, ніж це, – коментує Могилевська.

У цей вечір сюрпризи готували не тільки для артистки, але і вона сама здивувала гостей: KAMALIYA підготувала спеціальну концертну програму, в якій пролунала і прем’єра! Вже у червні нову пісню зможе почути і широка аудиторія.

KAMALIYA

Facebook: https://www.facebook.com/kamaliya.zahoor

Instagram: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial

YouTube: https://www.youtube.com/user/kamaliya