Новини

Зірка українського хіп-хопу Alyona Alyona виступить на церемонії нагородження “Золотої Жар-птиці”

14 Березня 2019

Днями організатори легендарної музичної премії “Золота Жар-птиця” – телеканал М2 та компанія “Таврійські Ігри” – оголосили імена цьогорічних номінантів. Однак інтриги та гучні новини цим не обмежуються! Як стало відомо, до зіркового лайн-апу шоу, що супроводжуватиме офіційну церемонію нагородження, доєднається сенсація та резонансне відкриття українського шоу-бізнесу, реп-виконавиця Alyona Alyona!

Вихователька дитячого садка Олена Савраненко з Баришівки своєю самобутністю з легкістю підкорила публіку. Її дебютне відео на трек “Рибки” за перший тиждень переглянуло більше мільйона користувачів. Харизматична співачка й авторка пісень не тільки стала популярною, а й затвердилася в законодавцях трендів українського репу.

– Такий досвід – виклик для нашого шоубізу! Чіткий реп на сцені Палацу “Україна” – це ж розрив шаблонів! Дякую за круту можливість! – коментує артистка.

Варто зазначити, що Alyona Alyona має усі шанси отримати статуетку “Золотої Жар-птиці” у номінації “Прорив року”. За це звання із нею змагатимуться Alina Pash, LAUD, DILEMMA та ЛІА.

Церемонія нагородження премії “Золота Жар-птиця” відбудеться 18 квітня о 18:00 в НПМ “Україна”. Окрім вручення заповітних статуеток, на глядачів чекатиме й гала-концерт; ексклюзивні номери представлять THE HARDKISS, KAZKA, JAMALA, Сергій Бабкін, Alyosha, “Воплі Відоплясова”, Злата Огнєвіч, Pianoбой, “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”, TARABAROVA, Андріана, Олександр Пономарьов та Alyona Alyona. Спеціальним гостем вечора стане Тіна Кароль.

Детальніше – на http://m2.tv/zharptitsya/nominations

“Золота Жар-птиця”

18 квітня, 18:00, НПМ “Україна”

Квитки: https://kiev.ticketsbox.com/zolotaya-zhar-ptitsa-2019/

Прес-служба

(044) 205-44-80