Новини

Життя як жива картина: ДОРОШ представив новий несподіваний кліп на пісню “Де ти є…”

18 Квітня 2019

Співак і меценат ДОРОШ впевнено завойовує звання останнього романтика української музичної сцени. Виконавець презентує відеокліп на свій перший україномовний трек “Де ти є…”. Чуттєва лірика, щирість, відчуття світлого смутку – саме такою, за словами Володимира, він уявляв роботу, що б ідеально передала його переживання зараз:

– “Де ти є…” я присвячую тим людям, які серйозно вплинули на мою долю та характер, – коментує ДОРОШ. – Найцінніше почуття по відношенню до життя – це вдячність за всі, навіть найжорсткіші, уроки! І не варто сумувати… Ніщо не повинно викликати таких емоцій! Ця відеоробота по-особливому дорога мені тим, що в ній знялася моя родина: сестра, племінниці, син… Здається, в моменти зйомок епізодів з ними я хвилювався більше, ніж вони!

У кліпі головний герой (його і грає ДОРОШ) постав в образі замкнутого в собі чоловіка, який намагається змінити ставлення до життя і знайти відповіді на хвилюючі його питання. В його пам’яті оживають образи дітей, матері, жінок, дружини. Однак герой усвідомлює, що більше не знаходить у них тих цінностей, які від початку вкладав. У розгубленості, він звертається до богів, які пишуть манускрипт його життя. Надалі манускрипт оживає, боги віддають його герою як “ключ” від життя, який тепер допоможе відкрити йому себе заново.

Кліп став не банальною попсовою історією, а показом справжнього мистецтва епохи Данте Аліг’єрі із символікою Андрія Тарковського. “Родзинка” відео – мізансцени з картин, створені спеціально для кліпу спільно з італійським театром Ludovica Rambelli.

– Це неймовірна й унікальна робота! – каже режисер кліпу “Де ти є…” Володимир Шпак. – Кліп для Володимира став певним викликом для нашої команди. Ідея співпраці з італійським театром прийшла до нас спонтанно, і її було підтримано відразу! Я дуже задоволений результатом і естетикою візуала, який ми створили.

Прем’єра кліпу “Де ти є…” відбудеться сьогодні, 18 квітня, в ефірі “ДК ПРЕМ’ЄР” на телеканалі М1 о 20:10. Відео вже є на YouTube-каналі співака ДОРОШ.

 

Трек “Де ти є …” увійде до майбутнього альбому співака, робота над яким – у самому розпалі. А найближчим часом ДОРОШ відправиться в тур містами України! Стежити за подробицями можна на офіційному сайті виконавця http://doroshmusic.com/

ДОРОШ

Facebook: https://www.facebook.com/vladimir.dorosh.singer

Instagram: https://www.instagram.com/doroshmusic

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpSKt-wW0fTyQ8HdAaf6ZDA