Новини

Віталій Козловський став студентом і викладачем!

1 Вересня 2020

Віталій Козловський знову став студентом: виконавець буде отримувати кваліфікацію магістра на факультеті музичного мистецтва в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв:

Я закінчив факультет журналістики у Львові. Але вже у 18 років переїхав до столиці і почав кар’єру в шоу-бізнесі, так що студентського життя як такого у мене не було. Буду надолужувати! (Сміється.) А якщо серйозно, то немає меж відкриттю нових можливостей. Тому в найближчі півтора роки буду поєднувати концерти з навчанням!

Співак також додає, що на прийняття рішення про отримання вищої музичної освіти багато в чому вплинув карантин:

Під час самоізоляції я зрозумів, що бездіяльність — не моє. Будь-який вільний час хочу використовувати для розвитку та підвищувати свій професійний рівень. Тому події цього року значно прискорили прийняття рішення, яке зріло вже давно. Коли, якщо не зараз? Не хочу в старості шкодувати про те, що чогось не встиг, не зробив, не спробував, відклав на потім.

Паралельно з навчанням, Віталій викладатиме студентам практичні заняття, оскільки вже 16 років працює у профільній сфері. Пропозиція надійшла від ректора Академії — і артист прийняв її без жодних вагань.