Новини

Gena VITER розповів, що віддасть за любов

24 Жовтня 2018

VITER вірний традиціям, тож його трек – про кохання. Але на цей раз про невзаємне. Співак захотів нагадати людям про те, що не варто боятися зізнаватися у своїх почуттях.

«У житті хтось любить, а хтось – дозволяє себе любити. Найголовніше, щоб поруч була людина, яка принаймні буде тебе розуміти. І не потрібно боятися говорити: “Я тебе кохаю”! Напевно, це й є головне послання, яке я хотів донести за допомогою цієї пісні», – зазначив артист.

Слова пісні Gena VITER написав сам, музику – у співавторстві з відомим аранжувальником і композитором Геннадієм Пугачовим. Це не перша спільна робота співака та композитора. Музику до композиції «По звездам босиком» вони також написали разом.

«Тема нерозділеного кохання, на жаль, вічна. Завжди є люди, які не отримують взаємності від об’єкта своєї пристрасті. Про це Gena й вирішив розповісти в пісні», – сказав продюсер Олександр Порядченко.

Незабаром Gena VITER презентує кліп на нову пісню. За словами музиканта, відео посилить головне послання треку та передасть атмосферу історії.