Новини

Тінейджерський гурт HighUp5 здивував своїх шанувальників першим анімаційним кліпом

8 Вересня 2020

Цього разу тін-поп-гурт випустив кліп-аніме на пісню “Пружинки”, присвячений вічній темі боротьби добра зі злом. Примітно, що самі співачки у відео з’являються як намальовані персонажі.

Анімаційний кліп знято у стилі японських фантастичних мультфільмів: у ньому персонажі — супергерої, які уособлюють учасниць групи HighUp5, борються зі злим хакером, котрий відключив місто від життя, позбавивши всіх електрики.

Образи й характери героїнь дуже різні, але вони об’єднуються, аби дати відсіч найнебезпечнішому злочинному хакеру свого часу: Аліна постає в образі спритного хакера, Настя — в ролі хороброго поліцейського, Аня — відважного бійця, Іра — знаменитої співачки-андроїда, а Єва — невловимого ніндзя.

Тін-поп група несе важливу місію: за допомогою музики навчити людей жити в мирі, добрі та гармонії, незважаючи на антигероїв, які всіляко намагаються цьому перешкодити.

Нагадаємо, що тінейджерки прославилися завдяки дуету з народним улюбленцем DZIDZIO і заспівали саундтрек до української комедії “Кошмарний директор, або Школа № 5”.