Новини

Співак ДОРОШ зробив зізнання зі сцени у свій день народження

14 Січня 2019

Разом зі своєю музичною групою артист влаштував імпровізований концерт, участь у якому взяв не тільки сам іменинник, а й гості: Петя Чорний та його син Жан, ілюзіоніст Микола Біденко.

– Я завжди намагаюся зібрати на своєму святі тільки найрідніших мені людей! – коментує ДОРОШ. – Кажуть же, як зустрінеш Новий Рік – так його і проведеш. Для мене мій особистий Новий Рік не менш важливий! Тому і хотілося зустріти його так: зі своїми людьми і на сцені.

Після однієї з пісень артист зізнався, хто саме свого часу став його “хрещеним” в українському шоу-бізнесі:

– З Петром Чорним ми дружимо вже років шість точно. Саме він підштовхнув мене нарешті вибрати сцену як професію і стати співаком. Я вдячний йому за віру в мою творчість!

Музичний подарунок підготувала для виконавця і його дочка Соня: спеціально для свята вона розучила кілька творів Мендельсона і Гріга. Разом з нею ДОРОШ на завершення вечора розрізав іменинний торт у формі акустичної гітари.

– Гітара – мій перший музичний інструмент, – ділиться артист. – Я мультиінструменталіст, але саме з гітари я починав своє навчання. Через багато років він залишається моїм найулюбленішим!

ДОРОШ

Facebook: https://www.facebook.com/vladimir.dorosh.singer

Instagram: https://www.instagram.com/doroshmusic

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpSKt-wW0fTyQ8HdAaf6ZDA