Новини

СолоХа на карантині: яку музику слухає та що показує на інста-каналі “СолоХа-Ха TV”

22 Квітня 2020

— Як володарка звання найспортивнішої співачки України, я активізувалась та не припинила тренування! Реагую на ситуацію як на незайве нагадування про важливість здорового способу життя та регулярних занять спортом. Існують різноманітні напрямки: фітнес, хореографія, силові тренування, стретчінг, для яких не обов’язково відвідувати зали, а можна займатися вдома у зручний час, адже так багато вправ доступні онлайн! — стверджує співачка.

На своїх сторінках у соціальних мережах СолоХа також ділиться порадами щодо спортивних занять на власному каналі “СолоХа-Ха TV”, який зірка створила у своєму Інстаграмі. Тут СолоХа мотивує своїх прихильників бути активними та здоровими. Тепер кожен зможе сміливо зазирнути в її розклад, у якому будуть проводитися цікаві прямі ефіри з розкриттям усіх секретів кулінарії, спорту, професійної кар’єри та beauty-порад від СолоХи, а також — спільні веселі ефіри із колегами “по цеху”.

СолоХа розкрила секрет свого “карантинного плейліста”, у якому зібрано найкращі класичні твори Шопена, альбоми Enigma та треки її улюблених “Karunesh”:

 

Розіграші, батли із зірковими друзями співачки та безліч цікавих розваг — тепер у відкритому доступі!

— Самоізоляція — це чудова нагода опанувати нове хобі, провести час зі своєю родиною, будувати плани на майбутнє та створювати кращу версію самих себе. Давайте разом проводити цей карантин, брати від нього по максимуму та надихати й мотивувати один одного! — закликає СолоХа усіх, хто дотримується правила “stay home”.