Новини

Перший сольний концерт NIKITA LOMAKIN: танці Тіни Кароль, пісні із залом і нічого зайвого

8 Квітня 2019

До відмови заповнений зал, безумовна підтримка публіки, спів в унісон, вихід на “біс” – і це на першому ж сольнику! У київському клубі “Atlas” з оглушливим успіхом відбулася презентація дебютного альбому NIKITA LOMAKIN “Зеркала”. За словами артиста “M1 Agency”, незважаючи на детальну підготовку упродовж декількох місяців, сам концерт і настільки тепла зустріч глядачів стали для нього сюрпризом.

– Я просто не знав, на що очікувати! – зізнався виконавець. – Востаннє я, напевно, так хвилювався перед виходом на сцену на конкурсах ще в дитинстві! Але коли я почув, як зал співає мої пісні… Ось це для мене було все!

Режисером концерту стала відома кліпмейкерка Катя Царик. Вона ж і підтримала ідею виконавця не “перевантажувати” постановками пісні, залишивши кожну з них максимально чистою і чесною. Концерт відбувся за підтримки головного музичного телеканалу України М1, агентства “M1 Agency”, компаній “Alight” і “A7:TELEVISION”, відповідальних за технічний менеджмент шоу. Інформаційними партнерами стали радіостанція “Хіт FM” і найбільший новинний портал “Обозреватель”.

Однією з головних “фішок” виступу сам NIKITA LOMAKIN називає супровід музикантів Тіни Кароль. Варто зазначити, що діва українського шоу-бізнесу не тільки довірила свій бенд молодому співакові, а й особисто була присутня у цей вечір в “Atlas’і”. І, судячи з її настрою, танців і жвавої реакції на кожен із треків, такою творчою колаборацією Кароль залишилася дуже задоволена.

– Тіна зайшла до мене в гримерку перед стартом концерту, – поділився NIKITA LOMAKIN. – Що саме вона мені сказала в якості напуття – я говорити не хочу, для мене це особисте. Я вдячний їй за таку підтримку і, сподіваюся, виправдав її довіру.

Після такої гучної заявки на активну присутність на українській музичній сцені виникає цілком логічне запитання: що ж далі? Співак запевняє: в його кар’єрі все відбувається вчасно і згідно вкладених зусиль. Вже зараз іде активна робота над релізом наступного альбому, а найближчим часом відбудуться зйомки кліпу на пісню “Виолончель”, який міцно закріпився в чартах iTunes.

Фотограф: Таша Дудка

NIKITA LOMAKIN

Facebook: https://www.facebook.com/nikitalomakinofficial

Instagram: https://www.instagram.com/nikitalomakinofficial

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCymDGImjGEQB1WUePOiQEQA