Новини

Учасниця Нацвідбору “Євробачення” презентує відео на конкурсний трек

15 Лютого 2019

Що тільки не відбувалося з KiRA MAZUR! Вона і відкрила власний бізнес у 15 років, і працювала у Франції із володарем “Греммі” Керредіном Солтані, і була музою відомого дизайнера Олексія Залевського, і співала у повітрі! Але так швидко відео у своїй кар’єрі вона ще не знімала! Співачка представляє lyric-video на пісню “Дихати”.

– Трек “Дихати” з початку свого створення не мав за мету “Євробачення”! – посміхається KiRA. – Я просто вірила у нього, і мені приємно, що щирість та природна аутентика у моїй творчості привели мене до Нацвідбору. Я дякую за блискавичну реакцію усій команді, а окремо – дизайнеру Олені Олійник, яка у максимально короткий термін підготувала для мене образи!

Окрім самої MAZUR, у lyric-video з’явилися і її сесійні музиканти.

– Мені захотілося познайомити глядачів зі своєю бандою як із нерозривною частиною самої себе! Ми наживо граємо на усіх концертах і фестивалях. Це моя родина! – коментує KiRA MAZUR.

Режисером відео став український кліпмейкер Радіслав Лукін.

– Завжди приємно працювати з артистом, який чітко знає, чого він прагне, що він хоче отримати як результат. Із KiRA легко працювати, її не треба було вчити бути собою у кадрі. Тож знімали на посмішці! Сподіваюся, багато хто буде передивлятися нашу роботу із тією ж посмішкою. І не без цікавості! – говорить Лукін.

Lyric-video “Дихати” вже доступне до перегляду на офіційному каналі KiRA MAZUR у YouTube.

ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО:

 

У другому півфіналі Нацвідбору “Євробачення”, що відбудеться завтра, 16 лютого, виконавиця виступить під номером 4.