Новини

Олег Винник, Злата Огнєвіч і “Беz Обмежень”: 25 серпня о 17:30 на Співочому полі відбудеться фінал конкурсу “Хіт-конвеєр 2019” (ВХІД ВІЛЬНИЙ)

15 Серпня 2019

Великий фінал конкурсу “Хіт-конвеєр 2019” та гала-концерт відбудеться 25 серпня на Співочому полі в Києві. Сцену “Хіт-конвеєра”, як і минулого року, разом із конкурсантами розділять зірки українського шоубізу. У великому гала-концерті візьмуть участь спеціально запрошені гості, серед яких — Олег Винник, Злата Огнєвіч, Артем Пивоваров, Kishe та “Беz Обмежень”. До слова, саме цього вечора гурт презентуватиме новий альбом “Мільярди”.

Цього року в конкурсі “Хіт-конвеєр” взяло участь близько 300 учасників, 34 — пройшли до півфіналу, а 12 найкращих — потрапили до фіналу конкурсу.

Фіналісти конкурсу “Хіт-конвеєр”:

1. ОЛЕКСІЙ ДІБРОВА — Пекучі

2. ILCHY — Тисяча Небесних Причин

3. Юра Самовілов — Кратери

4. LIA — Я Твоя

5. Shayri — Вільні

6. Артем Банар — Куди

7. Остап Панчишин — АО

8. VIDVERTO — Зіграй Зі Мною В Любов

9. Lvivdanceclub — Качелі

10. Іванка Червінська — Яка Я Си Красна

11. YULIYA ROZNEN — Два Полюси

12. PERNATIZ — Ти і Є

У четвертому сезоні до складу журі увійшли: Роман Муха (продюсер телеканалу М2), Віталій Дроздов (генеральний продюсер “ТАВР Медіа”, генеральний директор “Хіт FM”), Олена Мозгова (музичний продюсер), Сергій Танчинець (лідер гурту “Беz Обмежень”) та Злата Огнєвіч (співачка року за версією премії “Золота Жар-птиця”).

Прес-служба М2

044 205 44 80