Новини

NIKITA LOMAKIN — про стосунки з Тіною Кароль, секс і самотність: відверте інтерв’ю

26 Березня 2019

– Ти вже закохувався по-серйозному? Коли вперше пережив сильні почуття? І чим це закінчилося?

– Так, я кохав по-серйозному і досі кохаю… Я постійно закохувався. До 15 років у мене не було дівчат, і кожна, яка могла звернути на мене увагу, ставала об’єктом для моєї закоханості, незалежно від того, вродлива вона чи ні. А далі це почуття розвивалося так, що я вже не міг його осилити. А те серйозне моє кохання закінчилося, так. Ми розлучилися. Але до сих пір спілкуємося.

– Тобто, залишилися друзями?

– Я взагалі не розділяю поняття кохання та дружби. Дружба — це теж кохання. А якщо говорити про секс і якесь спільне життя — часто це зовсім не кохання. Для кохання не обов’язково забирати собі людину, її можна кохати і на відстані.

– А які дівчата тобі подобаються? Що чіпляє в них перш за все?

– Чіпляє розум. А привертає — милота. Мені подобаються дівчата, яких можна назвати дурненько-милими. Бувають настільки милі, що в них з легкістю можна закохатися, але при цьому сексу не хотіти. Чомусь… 🙂 Людина ж, із якою я можу залишитися надовго, повинен володіти якимось своїм індивідуальним внутрішнім світом, який він “наростив” всередині себе своїм життєвим досвідом. І якщо цей внутрішній світ схожий на мій хоча б на 70% — тоді ми зможемо разом щось будувати.

– Артисти часто скаржаться, що у них немає часу на особисте життя, проте самотність допомагає їм у творчості. Як ти вважаєш, самотність — це корисно або руйнівно?

– Руйнівно. Навчитися жити на самоті — це дуже серйозний skill. Я поки не навчився жити на самоті, мені важко одному.

– Ти згоден із думкою про те, що кохання живе три роки?

– Ні. Я згоден із думкою про те, що через три роки люди починають помічати не те, що їм показують, а те, що від них приховують.

– Ідеальна дівчина — це…?

– Це будь-яка дівчина.

– Які у тебе зараз стосунки з Тіною Кароль? Чи спілкуєтеся ви після дуету на премії M1 Music Awards?

– Так, ми спілкуємося досить часто. Тіна мене дуже підтримує. Я теж завжди вітаю її з успіхами. Я, до речі, дуже радий, що хоч хтось нарешті зробив великий крок до Америки — і цим “кимось” виявилася Тіна. Вона підписала контракт з американським лейблом і зараз буде видавати альбом. Це дуже круто. Я нею дуже пишаюся і в її особі пишаюся Україною. Вона — той артист, який вже домігся максимального успіху у цій країні, і музика, яку вона робить зараз, те, як вона виступає — це абсолютна якість і найвищий рівень професіоналізму. Йому варто повчитися багатьом нашим сучасним артистам.

– Хотів би зробити дует ще з кимось із українських топових зірок?

– Музично — не знаю. А щоб це було людям цікаво — можливо, так. Взагалі, з музикою можна експериментувати нескінченно. Зараз, наприклад, не розумію, як можна поєднати мою музику з музикою MONATIKа, але разом це може перетворитися на щось цікаве — у те, що ані він, ані я ніколи не пробували. Є ті, із ким ніколи в житті не хотів би музично стикатися. Це ті, хто не поважає музику. Ті, хто пишуть пісні, щоб влучити до якогось “правильного формату”, зраджуючи свої щирі почуття. Вони шукають ці три вигідні ноти, які, на їхню думку, повинні зайти людям у вуха. Пишуть не для того, щоб пісня надихала людей, а для того, щоб вона їх задовбала. Це, на мій погляд, зрада. Я таких не поважаю.

– Ну, і про майбутній концерт в “Atlas’і” кілька слів…

– Це буде максимальна щирість. Максимальна віддача. Це мій перший великий сольник — і я, напевно, відкрию на ньому всього себе. У цьому мені обов’язково допоможе режисер концерту Катя Царик. Хочеться “випендритися” і у вокальному плані, — я багато часу присвятив тому, щоб цьому навчитися. Плюс на сцену я вийду не один, а з музикантами Тіни Кароль! Це не просто честь для мене, а й показник величезної довіри від самої Тіни. Я знаю, що повинен її виправдати і не підвести! Хочу, щоб люди не просто дивилися на картинку, а відчули “мурашки”. Щоб, ідучи після концерту, вони зрозуміли, що у них з’явилася ще одна людина, який їх розуміє. Тому щиро чекаю на всіх 5 квітня!