Новини

На М1 відбувся перший в історії концерт у космосі! Як “Время и Стекло”, MOZGI, NIKITA LOMAKIN та інші на Місяці запалювали (відео)

14 Липня 2020

Хоча такі очікувані фести й концерти вимушено перенесено на наступний рік через пандемію COVID-19, головний музичний телеканал країни М1 і команда фесту “Atlas Weekend” не змогли залишити глядачів без особливого настрою! В ефірі М1 відбулося 3D-шоу “Космічний Atlas Weekend” із улюбленими українськими артистами.

Новий формат концерту було реалізовано з метою безпеки в ситуації, що склалася. Упродовж усього вечора ведучі Маша Виноградова, Андрій Чорновол і Міла Єрємєєва неодноразово нагадували про правила соціальної дистанції. Однак у “фан-зоні” не обійшлося без “інопланетних” глядачів, які підспівували, аплодували, танцювали або ж і просто спілкувалися зі своїми “друзями”. Над розробкою “інопланетян” працювала велика команда мегапрофі своєї справи. Вони відмалювали всі деталі, аби майданчик під сценою виглядав максимально реалістично. Все, як на справжньому фестивалі!

Відкривала шоу юна співачка INGRET, яку багато хто називає “дівчиною з іншої планети”.

 

NIKITA LOMAKIN виконав свої найсвіжіші пісні, які, на подив самого виконавця, вже радо підспівувала космічна “публіка”.

 
 
 

Болівійська красуня Michelle Andrade ексклюзивно для “Космічного Atlas Weekend” презентувала трек “Tonight”.

 

Гурт MOZGI теж відзначився прем’єрою: так, банда вперше публічно виконала новинку “Chica Bamboni”, яка вже встигла стати справжнім бенгером у соціальній мережі TikTok.

 

Дует “Время и Стекло” похизувався тим, що їхній прощальний тур “Финальные титры” розпочався саме з Місяця. Не можемо не погодитися, із таким стартом тягатися важко.

 

Гурт “U_C”, підкоривши публіку на Місяці, оголосили про наміри відкрити власну планету “Юсітер”.

Музичний концерт “Космічний Atlas Weekend” організували телеканал М1, Atlas Weekend, “Всеукраїнська асоціація музичних подій”, MasterCard. Офіційний партнер — Ощадбанк. Проєкт реалізовано за підтримки Програми сприяння громадській активності “Долучайся!”, що здійснюється Pact в Україні завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).