Новини

Крадіжка, заручники і наряд поліції: TamerlanAlena представляють кліп на пісню “Не уходи домой”

11 Жовтня 2019

Український R&B-дует TamerlanAlena представляє екшн-кліп на пісню “Не уходи домой”, яка закріпила за собою статус танцювального гімну.

За сюжетом кліпу, TamerlanAlena, натхнені любов’ю одне до одного, роблять ряд божевільних злочинів: викрадають вертоліт, зв’язавши членів екіпажу, яхту, взяв в заручники капітана, віднімають Rolls-Royce у бізнесменів, і прямо на їх очах роблять різні трюки на розкішному автомобілі. Основна інтрига в кліпі — наряд поліції, які шукають “закоханих злочинців” усім нічним Києвом.

Над відеороботою “Не уходи домой” працювала команда професіоналів на чолі з режисером Олексієм Островим, який раніше знімав для TamerlanAlena кліпи на пісні “Наши города”, “Потоки ветра”, “Если что, набирай”.

У зйомках кліпу взяв участь цілий ряд запрошених зіркових героїв: відомий стендап-комік Дядя Жора, ведучий Максим Юрченко, фронтмен гурту DETACH Олексій Веренчік і актриса серіалу “Школа” Ольга Шевченко. Крім зіркових артистів-колег, у відео TamerlanAlena також з’явився їхній п’ятирічний син Тимур, якому дісталася гумористична роль підкорювача жіночих сердець.

Восени 2019 року TamerlanAlena святкують 10-річчя своєї творчості. На підтримку гучної дати артисти відправляться в тур Америкою із презентацією нового четвертого альбому, реліз якого запланований на найближчий час.