Новини

“Конкурент Винника” відверто розповів про своїх жінок

12 Березня 2020

Він не побоявся в 45 років змінити свій життєвий шлях і стати співаком, якого гріє любов мільйонної зграї “вовчиць”. Заслужений артист України, на рахунку якого — сім альбомів, ДОРОШ — музикант в душі, бізнесмен у думках. Співак-мільйонер ексклюзивно для команди “ЖВЛ” показав свою розкішну резиденцію, розповів, як заробив свій перший мільйон і скільки жінок довів до РАГСу.

 

У “послужному” списку виконавця — чотири тільки офіційні шлюби. Відносини без “штампів” співак вважає за краще не підраховувати, однак запевняє, що з усіма своїми жінками знаходиться у теплих стосунках. ДОРОШ виховує двох дітей: сина Миколу (від третього шлюбу) і доньку Софію (народжену поза шлюбом).

— Коля з десяти років живе зі мною. Він сам сказав: “Я буду жити з батьком!”. Так і живе! Відносно ж Софії… Багато моралістів можуть сказати мені, мовляв, негідник, як ти міг паралельно заводити стосунки… Але ось як уявити, що її не було б?.. — посміхається виконавець.

Плани ж з підкорення шоу-бізнесу у артиста глобальні. Зауважимо, що зовсім недавно ДОРОШ презентував сьомий альбом “Ресницами”. Новинка, як і попередні альбоми, — це спільна робота величезного колективу, із яким працює артист: і музичних продюсерів, і ДОРОШ-band.