Новини

Коляда в компанії Олега Скрипки: у Києві з аншлагом відбувся концерт «Щедрик»

9 Січня 2019

Старовинні українські народні пісні, колядки та щедрівки в сучасному аранжуванні зібрали повний зал поціновувачів від мала до велика!

«Чому я вважаю концерти з НАОНІ особливою подією? Тому що зазвичай на сцені нас лише четверо, тож тільки чотири інструменти створюють звучання. Тут же все обмежується виключно власною фантазією! – розповів Олег Скрипка. – Я перебуваю в оточенні професіоналів, які є не лише людьми своєї справи, а й поважають те, що я роблю!»

Вечір не минув без несподіванок: концерт розпочався з ходи юних колядників просто серед глядачів, а Олег Скрипка виконав експромтом разом із малечею, яка дарувала йому квіти, пісню «Несе Галя воду», чим викликав бурхливі оплески.

«Приємно знати, що пісні в тих варіантах, які ми колись створили, сприймають потім саме так, й обирають їх собі на свята як музичний супровід! – зазначив артист. – У межах “Щедрика” пролунали не тільки добре знані композиції, а й кілька прем’єр, які спеціально підготували для концерту».

Скрипка наголошує: він не припиняє експериментувати. Уже найближчим часом гурт «ВВ» представить новий розривний трек «Лазня». Прем’єра пісні ознаменується несподіваним флешмобом, подробиці якого Олег Скрипка обіцяє розкрити на своїй сторінці в Фейсбуку.

Олег Скрипка та «Воплі Відоплясова»: 

Facebook

Instagram

YouTube