Новини

Карпати, туристичні наплічники і… кінець світу: гурт «Антитіла» представив постапокаліптичний кліп

1 Серпня 2018

Пісня називається «Лови момент». Кліп на неї пронизаний метафорами у стилі гурту. Цілісність і єдність у стосунках – те, без чого люди не зможуть вижити на Землі, – стали головним посланням у відео.

Готували музичний ролик без акторів. Уперше музиканти показали публіці свої сім’ї. В екранізації бачимо лідера колективу Тараса Тополю з дружиною Оленою (відома як співачка Alyosha), а також інших членів гурту з близькими.


«Цього разу ми думали зосередитися на чомусь простому, зняти це в студії за один–два знімальні дні, але задумане не вдавалося. Ми чимало обговорювали те, як можна передати у відеоряді ідею пісні, щоб це не було програшно, і в якийсь момент дискусій народилася ідея походу», – поділився Тарас Тополя.

Іще вокаліст «Антитіл» додав: «Коли вперше прозвучала ця ідея, стало зрозуміло, що відео передасть справжні стосунки між людьми. Тому що в похід не йдуть з негідниками, у похід ідуть із людьми, на яких можна покластися, а поготів – якщо це складний похід».

Кліп видався технічно складним і найдорожчим в історії гурту. Знімання відбувалися десять днів. Учасники екранізації, а це – двадцять три особи, під зливали подолали складний туристичний маршрут. Вони пройшли вгору по річці Чорний Черемош і Чивчинськими горами, які розташовані в прикордонній зоні з Румунією. Через погодні умови команда була змушена двічі виїжджати на зйомки на віддалену локацію.

«Заради хороших кадрів і хорошого сенсу, який завжди пронизує наші пісні і кліпи, ми готові працювати, долати себе, перемагати лінь, страх і йти на вершину. Бо вершина попереду кожного з нас іще не одна», – мовив Тарас Тополя.

«Лови момент» – своєрідне продовження і закінчення попереднього кліпу «TDME».

Презентація платівки «Hello», до якої потрапила пісня, запланована на сінь цього року. А 2019-го на підтримку шостого альбому «Антитіла» планують великий стадіонний тур містами України.