Новини

KAMALIYA: “Сьогодні — найкращий день у моєму житті!”

6 Вересня 2019

Дочки найбагатшої співачки України KAMALIYA та мецената Мохаммада Захура святкують свій день народження: сьогодні Арабеллі та Мірабеллі виповнюється шість років! На честь цієї знаменної для родини події виконавиця опублікувала на своїх сторінках у соціальних мережах фото малечі, додавши до кадрів дуже щире й душевне привітання, яке могла написати тільки любляча мама:

“Сьогодні, 6 вересня, — найкращий день у моєму житті. Неважливо, сонячно чи похмуро, чи йде дощ, він все одно залишається найкращим днем у моєму житті. День, коли я раптово стала зрілою. День, коли пріоритети в моєму житті повністю змінилися. День, коли я стала матір’ю — матір’ю двох прекрасних невинних янголів на ім’я Арабелла та Мірабелла. 6 років з тих пір, як мої дні змінилися від простого існування до повного життя…“, — підписала фото з дівчатками KAMALIYA.

Фоловери виконавиці приєдналися до привітань, побажавши “маленьким принцесам” рости щасливими на радість батькам.

Відомо, що в цьому році артистка M1 Agency вирішила не проводити пишних урочистостей із запрошеними зірковими гостями, як минулоріч. Вибір було зроблено на користь тихого сімейного свята в Одесі. Заради такого приводу дівчатка навіть пропустили день навчання у школі. Нагадаємо, що Арабелла й Мірабелла стали першокласницями української філії престижної британської міжнародної школи.

KAMALIYA

Facebook: https://www.facebook.com/kamaliya.zahoor

Instagram: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial

YouTube: https://www.youtube.com/user/kamaliya