Новини

Гурт «Антитіла» анонсував перший стадіонний тур

13 Листопада 2018

Поп-рок-група зібралась у стадіонний тур «Hello», присвячений новому альбому та своєму десятиріччю. Анонсом важливої події музиканти поділилися на офіційних сторінках у соцмережах. Артисти опублікували відео, яке передає настрій майбутніх стадіонних концертів, і підписали його:

«Перший стадіонний тур на підтримку нового альбому “Hello”! Півтора року підготовки, ексклюзивна сцена, світло, режисерські фантазії й шоу здивують! Пісні, які вже полюбилися мільйонам прихильників по всій країні та за її межами, уперше прозвучать на стадіонах.

“Антитіла” заспівають разом із десятками тисяч рідних по духу людей. На вас чекатиме найбільша за всю історію гурту розширена музична програма під теплим літнім небом у супроводі яскравого шоу. Прозвучать найкращі композиції зі всіх попередніх платівок, обов’язково – із “ТДМЄ” і “Лови момент”, а також уперше – геть свіжі пісні з нового альбому “Hello”, у котрому “Антитіла” притримують ще декілька потужних хітів».

Перший концерт у межах стадіонного туру «Hello» відбудеться 25-го травня 2019 року в Львові. Також гурт анонсував концерти в Харкові (7/06), Полтаві (15/06) й Одесі (24/08).

Завершаться гастролі 17-го листопада в столиці. В основу програми покладено музичні композиції з шостого альбому «Hello», який видадуть у лютому наступного року, а також найкращі хіти за весь час існування групи. Квитки вже в продажу.

«Антитіла» підкорюють слухачів не лише України, а й зарубіжжя. 2017-го в межах туру «Сонце» гурт за сто один день об’їздив чотири країни (Україну, Білорусь, США та Канаду) і відіграв сорок шість офіційних концертів, двадцять шість із яких припало на березень місяць.

Тур відзначили в книзі Національного реєстру рекордів України в номінації «Найбільша кількість міст, у яких відбулися концерти музичного колективу в рамках одного туру».

У 2018 році «Антитіла» стали володарями низки премій, серед яких – «Найкращий рок гурт» за версією Національної премії “Золота жар-птиця” від телеканалу М2, «Найкраща музика» за версією хіт-параду «Червона рута» від «Русского Радио Украина». «Антитіла» одні з перших представляли Україну на масштабному фестивалі «SXSW» у США. А раніше група виступила на найпрестижнішому музичному фестивалі Європи «Sziget».