Новини

Гайтана розповіла про агресивних водіїв і про те, що її малеча підкорює велосипед

23 Липня 2018

Поряд зі знімком, на якому виконавиця вбрана в чорну приталену сукню, видніється коментар: «Я мрію сісти впевнено за кермо свого авто. Але коли ми їздимо по наших дорогах, я звертаю увагу на водіїв. Вони рідко поважають один одного, дуже агресивні та роблять багато небезпечних для життя людей помилок…»

Згадала співачка і про підкорення транспортного засобу, за яке взялася її маленька донька Сапфір-Ніколь:

«Я б хотіла щось змінити, але тільки з вами  разом ми все зможемо. Так, я люблю свій велосипед, моя малеча @esnmusic теж вчиться керувати своїм @galileo4kids, але я хочу мати можливість повезти донечку на репетицію, сидячи за кермом, щоб мій чоловік міг спокійно працювати й не хвилюватися. Давайте поважати один одного! Давайте мати терпіння!»

Іще Гайтана наповнила свою сторінку короткими відеозаписами з репетицій у танцювальній студії.

«Коли виходить нова пісня, мій тато завжди святкує з родиною і друзями. А пісня “Te amо” для нього особлива, тому що під неї легко танцювати конголезькі танці», – написала знаменитість поряд зі свіжим роликом.

Репетиції, як Гайтана повідомила ще в одному пості, це – справа сімейна: «Поки я співаю і танцюю, мій чоловік разом з донькою @esnmusic підспівують біля вікна».