Новини

Дочки KAMALIYA пішли по стопах мами?

30 Вересня 2019

Цими вихідними в одній із кінно-спортивних шкіл столиці відбувся чемпіонат серед юних наїзників. Зіркова мама не могла пропустити таку важливу для Арабелли та Мірабелли подію і не тільки була присутня на заході, а й вела пряму трансляцію на своїй сторінці в Facebook!

— Будь-які батьки мріють, щоб діти поділяли їхні захоплення та хобі, — коментує KAMALIYA. — Ми із Захуром не змушували їх займатися в жодній зі шкіл, які вони для себе обрали! Нам залишалося тільки прислухатися до їхніх бажань і мрій та допомогти їх реалізувати.

Разом із цим артистка M1 Agency розкрила і власне головне правило у вихованні малечі.

— Що стосується кінного спорту… Вони ж часто бачили мене в сідлі. Пам’ятаю, коли дівчаткам було по три роки, вони після одного з візитів до кінного клубу сказали мені: “Мамо, ти як казкова принцеса!”. Тому мене анітрохи не здивувало їхнє бажання бути на мене схожою… І мені це приємно! Я вважаю, що дітей не потрібно спеціально вчити. Просто поруч із ними потрібно бути кращою версією себе. Тоді їм захочеться тягнутися до таких батьків і брати з них приклад!

Крім основного навчання в київській філії однієї з британських шкіл і занять кінним спортом, Арабелла і Мірабелла Захур займаються танцями, гімнастикою і пробують себе в якості моделей для показів дитячого одягу. Кожним з їхніх успіхів KAMALIYA з радістю ділиться зі своїми фоловерів у соціальних мережах.

KAMALIYA

Facebook: https://www.facebook.com/kamaliya.zahoor

Instagram: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial

YouTube: https://www.youtube.com/user/kamaliya