Новини

Дім у зеленому лабіринті: РАШЕЛЬ представила кліп «Янголи»

22 Листопада 2018

Співачка РАШЕЛЬ, фіналістка конкурсу молодих виконавців від телеканалу М2 «Хіт-конвеєр», оприлюднила відео на пісню «Янголи» – ніжну й дуже особисту історію з філософськими нотками.

«Янголи – це розповідь не тільки про взаємини двох, – зазначила РАШЕЛЬ. – У кожної пари є свій янгол-охоронець. Він з’являється тоді, коли народжуються почуття. І будь-яка сварка або недомовленість між люблячими підсікає йому крила».

Коли Надія Мейхер, продюсер РАШЕЛЬ, почула пісню «Янголи», вона миттю зрозуміла, що цей трек – одкровення її підопічної.

«У “Янголах” є щось тонке і чуттєве, – поділилася Надія Мейхер. – Я радила РАШЕЛЬ візуалізувати для себе місце, де вона може бути сама собою. Де ніхто не може поранити докорами, не провокує на емоції. Де тобі затишно й комфортно не тільки фізично. І, власне, режисерові відео я доносила саме таку емоційну концепцію. Виходячи з цього вона окреслила та втілила ідею кліпу».

Режисером кліпу «Янголи» стала Олена Вінярська, котра працювала й над дебютним кліпом РАШЕЛЬ «Побудь со мной».

«Для кліпу ми вигадали історію, ніби РАШЕЛЬ повертається в будинок, який береже її від усього поганого, і де вона відчуває себе легко та вільно, – мовила Олена Вінярська. – Це саме та оаза, де вона може побути наодинці з собою, і всі переживання після цього відходять на другий план. Такий ось будинок-охоронець. У кожної людини має бути таке місце».

Для зйомок відео орендували старовинну заміську садибу, яку адаптували під будинок головної героїні. Ідея декорацій також належить Олені Вінярській.

Прем’єра кліпу РАШЕЛЬ «Янголи» відбудеться сьогодні, 22-го листопада, у «ДК Прем’єр» на М1. Відео вже є на офіційному ютюб-каналі співачки.