Новини

DILEMMA анонсувала вихід нового альбому

12 Березня 2019

Хештег #Shalenii вже заполонив соціальні мережі та вулиці країни. І за цим стоїть гурт DILEMMA! “Шаленiй” – це титульний трек нового альбому банди, реліз якого заплановано на 15 березня. Стильний, сучасний EDM-поп, пісня-заклик до божевільного танцювального дійства, яке почнеться вже зовсім скоро! Новий сингл і альбом в цілому було записано у співпраці з лейблом “Kontramarka”.

 

До альбому #Shalenii, окрім однойменної пісні, увійдуть вже відомі денс-бойовики гурту “На Патi”, “Тiлом Тряси”, “Kamikadze”, а також ліричні композиції “Iншими” та “Танемо”, відео на які DILEMMA представила раніше. Сюрпризом стане спільний трек зі співачкою Ёлка.

– Три роки тому, коли я вирішив написати “Тiлом Тряси”, я витратив на це 9 місяців. Дуже складно писати танцювальні треки українською мовою так, щоб це звучало фірмово, унікально та круто. Я був розгублений. Як так далі працювати, роблячи по 9 місяців один трек? Зараз я сиджу, дивлюся на треклист альбому з 15 пісень і не розумію, як це у нас взагалі вийшло? – коментує фронтмен DILEMMA Джей Бардаченко.

DILEMMA – один із найяскравіших поп-проектів української сцени нульових. Після творчої паузи колектив повернувся до активної діяльності в 2017 році – з виходом синглу “Iншими”. З тих пір DILEMMA випустили цілий ряд хітів, які розривають ефір українських радіостанцій. У 2019 році гурт відправиться у великий всеукраїнський тур на підтримку нового альбому. Подробиці туру будуть анонсовані найближчим часом. Перший концерт відбудеться у Львові вже 29 березня.

Стежити за найсвіжішими новинами DILEMMA можна у спеціальному телеграм-каналі https://t.me/shalenii