Новини

Девід Аксельрод: “Головна зміна в моєму житті сталася, коли я зустрів Олену”

7 Травня 2019

Розвиток стосунків Девіда Аксельрода та Олени Мозгової – це історія не про “завдяки”, а “всупереч”: пліткам, пересудам, думці близького оточення. Зараз ні в кого не виникає сумнівів: це справжня любов! Пара разом уже 14 років і виховує чарівну дівчинку Соломію.

За словами Девіда, він і не замислювався над тим, що стане хорошим батьком і чоловіком: “Про це не потрібно думати. Просто все залежить від людини, поряд із якою ти знаходишся. Найголовніша зміна в моєму житті сталася в 2005 році, коли я зустрів Олену. Ми почали один одного змінювати, тому що нам було цікаво один з одним. Цей процес затягнувся на 14 років. Відбувається він і досі!”.

Коли Аксельрод починає розповідати про дочку, у нього горять очі! Співак не приховує: він обожнює свою Соломію.

“Солечка – це найкраще, що могло статися в моєму житті! Вона дуже ласкава дитина. Приходиш додому втомлений, вона біжить, вмощується на коліна, обіймає, цілує, кладе голову на плече – і весь негатив і втому як рукою знімає!”.

Не залишилася осторонь і тема зміни імені, що схвилювала публіку: “Це дідусеве прізвище. Насправді це дуже довга історія про мою родину. Я намагаюся не зачіпати цю тему. Мільйони творчих людей – акторів, співаків, художників, режисерів – змінювали свої імена та прізвища, які резонують з їхнім внутрішнім “я”.

Ексклюзивні кадри для проекту були створені культовим сучасним фотографом Сонею Плакидюк. Вона зізналася, що працювати із зірковим сімейством було для неї в задоволення. Окремо вона не змогла не виділити Соломію: “Соля вкрала моє серденько! Справжня модель і красуня!”.

Свіжий номер журналу “Viva!” – вже в продажу!

David Axelrod

Facebook: https://www.facebook.com/david.axelrod.singer

Instagram: https://www.instagram.com/david__axelrod/

www.david-axelrod.com