Новини

David Axelrod виконав Гімн України перед відбірним матчем до Чемпіонату світу з баскетболу

25 Лютого 2019

Чоловіча збірна України з баскетболу повернулася до домашніх стін київського Палацу Спорту. В рамках відбору до Чемпіонату світу з баскетболу Україна на своєму паркеті приймала команду Чорногорії. Почесну місію виконати державний гімн перед важливим для української збірної матчем було доручено співаку David Axelrod. Виконавець зізнався: для нього це було хвилююче не тільки через відповідальність, а й через те, що свого часу David сам грав у баскетбол.

— Підтримати хлопців на кваліфікаційному етапі — це дуже круто! Незважаючи на те що я дещо прихворів, я не міг порушити свою обіцянку бути! Для мене така честь — показник невимовної довіри. Публіка реагувала класно, ми співали разом! Вважаю, що гімн Батьківщини — це найкрутіша пісня, яка тільки може бути в репертуарі артиста! А Гімн України з-поміж усіх, як на мене, — ще й найкрасивіший! — коментує David Axelrod.

Хоча цього вечора команда поступилася гостям, співак вірить, що усі головні перемоги збірної України — ще попереду:

— Наша країна переживає зараз непрості часи… Прагнення до світлого майбутнього та віра — це все, що ми маємо. І це немало! Помилки — найліпші друзі, бо саме завдяки ним ми бачимо, що було не так. Я вірю в Україну, вірю в те, що наступного разу ми обов’язково переможемо та ще раз зустрінемося в Палаці Спорту!