Новини

Даша Астаф’єва зізналася в почуттях Сергію Мироненку

29 Листопада 2019

Сергій Мироненко представив новий альбом “Одинокий гордый” і кліп на трек, що увійшов до нього, “Дай огня”. Після творчої паузи музикант повернувся на велику сцену, аби відкрити публіці нового себе. Над організацією заходу працювала компанія “MOST Enterprise”.

— Мені хотілося бути почутим. Адже ми з командою так довго працювали над проектом альбому, намагаючись підібрати треки. Повірте, кожна із 7 музичних історій особлива. Для мене дуже важливо бути чесним, — говорить Сергій Мироненко.

У цей вечір у залі зібралися зіркові колеги артиста. Ведучими презентації стали головний редактор журналу “PLAYBOY” Влад Іваненко та відома співачка Даша Астаф’єва.

— Коли ми познайомилися із Сергієм, я не повірила, що такі щирі, чуйні чоловіки ще залишилися в українському шоу-бізнесі. Він рідкість! Від спілкування із ним стає так тепло і спокійно… Я знаю, що він пройшов дуже довгий і складний шлях заради того, аби втілити свою мрію в життя… Мені дуже хочеться, щоб він не забував цього, яких би висот потім не досяг! Це робить його дуже світлою людиною! — коментує Астаф’єва.

Альбом “Одинокий гордый” вже можна знайти на всіх цифрових майданчиках, а відео “Дай огня” є на YouTube-каналі компанії “MOST Enterprise”.