Новини

Alyosha розповіла про найпотаємніші бажання

22 Лютого 2019

Минулий рік приніс у кар’єру співачки Alyosha дуже багато змін, і головна з них — повна зміна команди. Але виконавиця взяла собі за правило: якщо ти віддаєшся своїй справи на повну, то вона обов’язково принесе успіх! 13 лютого Alyosha вирушила у всеукраїнський тур “Поруч”, який охопить 22 міста:

— Тур ми готували досить довго, у ньому багато нових пісень. Жодних особливих постановок або шоу. В нас просто справжня музика, справжні пісні, тому що це не просто дискотека чи розвага, це — потік інформації та спілкування. Те, що ми давно хотіли зробити! Для всіх шанувальників ми намагаємося зробити кожну пісню красивою, щоб вона сподобалася і запам’яталася.

Alyosha не відноситься до тих артистів, котрі принципово не розголошують подробиці особистого життя. Співачка не приховує: вона щаслива у шлюбі з фронтменом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею, з яким виховує двох синочків — Романа й Марка. Одне з ключових запитань, яке “супроводжує” виконавицю і на інтерв’ю, і у спілкуванні з шанувальниками у соціальних мережах, — як їй успішно вдається поєднувати активну кар’єру та материнство. Alyosha відверто і чесно заявляє: головне — це бажання!

— Я думаю, що для будь-якої людини, яка обрала справу свого життя, діти ніколи не будуть перешкодою. У людини є багато бажань, але завжди є найсильніше, заради якого вона може почати діяти. У мене є багато бажань, але бути разом із музикою — найсильніше. Тому я роблю все, що від мене залежить, для того, щоб його виконати. Воно не придумане, воно просто зі мною від самого дитинства, воно керує мною — і я не можу нічого із цим вдіяти. Це завдання мого життя. А встигати з дітьми — теж моє велике бажання, тому що у мене є дуже велика любов. Вона допомагає зберігати нашу родину разом, зберігати стосунки і встигати займатися музикою.

Про розподіл сімейних обов’язків між співачкою та її чоловіком, про флірт і таємниці міцних взаємин — читайте в новому номері “Отдохни”! Вже в продажу!

Alyosha

Facebook: https://www.facebook.com/pg/AlyoshaOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/alyoshasinger

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-sE7hozdZzofh4VnBKVX_g