Новини

Гурт «Антитіла» став учасником масштабного міжнародного фестивалю

20 Березня 2018

Музиканти представили більшу частину програми «TDME», яку гурт у квітні-травні виконає в містах США та Канади.

«Навіть, якщо не встигаємо з візами, усе одно відкриваємо світові сцени та прилітаємо повним складом. Спочатку була Європа, “Sziget”, – написав Тарас Тополя на власній фейсбук-сторінці. – Тепер – Америка, “SXSW”, “Sheraton Backyard Stage”. Не хедлайнери, але в дуже хорошій компанії! Далі – “Lollapalooza”? Усе можливо, коли віриш у те, що робиш».

Тривалість фестивалю – десять днів. За цей час в місті Остіні відбуваються презентації та відкриття. На території заходу збираються сотні виконавців із різних країн, представники лейблів, меломани, які відкривають для себе нову музику. «SXSW» – це масштабний захід, де звучить не лише музика різних стилів і жанрів, тут проводять кінопокази, читають лекції та знайомлять з інноваційними технологіями.

«Фестиваль SXSW не тільки про музику. Коли ми летіли сюди, то не підозрювали, наскільки важливою його частиною є інформаційні технології! Половину фестивального розкладу займають саме заходи, присвячені цьому. Є ще трейд-шоу – виставка, на якій представлені передові технології в сфері розваг. Там і різні моделі робо-руки, і різновиди ґаджетів для створення віртуальної реальності. До речі, поки ми готувалися до виступу на “Sheraton Backyard”, команда з України представляла свої творчі розробки – додатки для безпеки “маків”», – поділилися учасники гурту «Антитіла». – А ще в межах фестивалю експонуються справжні Бетмобілі. Не муляжі. Усі пристрої – робочі машини, за винятком встановленої на них “зброї”».