Новини

“Время и Стекло” кличе всіх на VISLOVO у своєму новому кліпі

20 Червня 2019

За сюжетом хранителем VISLOVO стає VISBOY — персонаж у неоновому костюмі шукає нових героїв і збирає яскравих індивідуальностей, які бачать світ під іншим кутом: вони рубають торти та миються у ванні з колою, бігають на підборах у поліцейській формі і повторюють челлендж #saycheese… Нещодавно VISBOY викрав офіційний акаунт гурту в Instagram, щоб розповідати фоловерам усе, що знає про VISLOVO.

 

Енергія “Время и Стекло” притягнула і топових блогерів — YanGo (Ян Гордієнко) і Сашу Чистову. Всі відриваються в абсурдному світі, нагадуючи мільйонам людей, що таке справжні вечірки. Тусовка триває в контейнері, який затягнув усіх героїв, щоб привезти VISLOVO до Палацу Спорту до 5 жовтня. Контейнер став символом шоу і обкладинкою нового альбому.

— Тусовка там, де гурт “Время и Стекло”. А VISLOVO — це вечірка, де збираються найбільш творчі, веселі та відривні люди. У кліпі ми хочемо поділитися цією енергією, щоб кожен, почувши музику і відчувши позитивний вайб, забув про всі проблеми, самовиражався і відривався, — Позитив.

— Я називаю цей кліп дуже крутим запрошенням на VISLOVO! Це той випадок, коли кліп не підлягає поясненню — тут заміксовано божевільну енергію нас, нашого стилю та нашої музики. І ця енергія трансформується в новий альбом, який ви почуєте 5 липня, — Надя.

Дух свободи та веселощів зароджується серед висоток і гаражів спальних районів — тут зустрічаються і висять, пишуть музику і відриваються. Саме тому основною локацією для зйомки став район Троєщина. Ідея кліпу належить режисеру Леоніду Колосовському і MOZGI Production, які відповідали за виробництво відео.

VISLOVO — лід-сингл нового великого альбому, який вже доступний для замовлення в Apple Music. Прем’єра відбудеться 5 липня на всіх стрімінгових сервісах. А почути нові треки вживу можна буде 5 жовтня на шоу VISLOVO в Палаці Спорту.