Новини

VALEVSKAYA: «Налаштована запалити кожного!»

4 Вересня 2018

Свою кар’єру виконавиця розпочала двадцять два роки тому, а в ролі професійної артистки VALEVSKAYA працює понад п’ятнадцятиріччя. Усеукраїнську популярність VALEVSKAYA отримала після перемоги у телевізійному проекті «Шанс» у далекому 2005-му, того ж року у Британії вона здобула премію «Ubn Award» у номінації «Відкриття року». Ці дві події відкрили для співачки двері у світ шоу-бізнесу.

За довгі роки наполегливої праці VALEVSKAYA здобула десятки престижних нагород, але з-поміж усіх гучних премій сама вона виділяє найбільше ту, яка змушує її відчувати гордість за свою працю – відзнаку «Любов глядача».

П’ять студійних альбомів, концерти і виступи на найбільших сценах світу, гастролі – VALEVSKAYA стала улюбленицею мільйонів людей, тож у ювілейному «Palala Show» вона має намір продемонструвати всю свою майстерність і талант.

Неочікувані образи та екстравагантні костюми; світлове шоу, величезні світлодіодні екрани, яскраві спецефекти; геть різні стилі хореографічних постановок та понад сто талановитих виконавців, серед яких будуть переможці шоу талантів не тільки України, а й світу, забезпечать незабутні враження кожному глядачеві.

«За п’ятнадцять років у мені відбулася глобальна трансформація: завдяки активній гастрольної діяльності та певним життєвим обставинам я стала дивитися на більшість речей зовсім інакше. І найголовніше – я знаю, для кого я творю та співаю, – розповіла VALEVSKAYA. – «Palala Show» створено на основі головної пісні в моєму репертуарі, моєї візитівки. Саме слово «Палала» говорить багато про що: у мені природою закладено «палати» і «запалювати» публіку! Отже, ми налаштовані «запалити» кожного, хто прийде на наші концертию. Запрошую усіх від щирого серця».

«Palala Show» пролунає найпопулярнішими хітами, а також ще невідомими, новими композиціями VALEVSKAYA. Співачка обіцяє продемонструвати улюблені пісні з новим баченням, а всім гостям концерту радить налаштуватись на танцювальний настрій.