Новини

Тільки з найріднішими: як KAMALIYA відсвяткувала свій день народження в умовах карантину

20 Травня 2020

18 травня найбагатша співачка України та “Місіс Світу-2008” KAMALIYA відсвяткувала свій день народження. Цьогорічне гуляння дуже відрізнялося від минулого через карантин: кількасот гостей змінилися на найближче родинне коло, а святковий концерт із музикантами та балетом транслювався онлайн, аби всі бажаючі змогли приєднатися до особистого свята співачки!

— Я дуже відповідально ставлюся до свого здоров’я та здоров’я оточуючих. Саме тому моя вечірка “перейшла” до Мережі! Мені було приємно у свято бути разом зі своїм бендом і співати пісні! Я дуже скучила за повноцінними виступами! — розповіла KAMALIYA.

До сліз розчулили виконавицю й відеопривітання від її друзів і колег, які через дотримання умов сьогодення не могли бути присутніми поруч. Ольга Сумська, Віктор Павлік, Наталія Могилевська та багато інших побажали їй берегти власну чуйність і родинний затишок.

— Жалкую, що не можу обійняти тебе сьогодні… Бажаю тобі нових хітів і палкого кохання! Дякую за кожну з твоїх добрих справ, які ти робиш в ім’я України! — звернулася до співачки у відео акторка Ольга Сумська.

— Завдяки цьому непростому часу для кожного з нас я усвідомила, наскільки сильно мені пощастило з моїм оточенням і моєю родиною! Кожній жінці я зичу бути коханою та потрібною, аби відчуття щастя завжди жило в серці! — прокоментувала іменинниця.