Новини

Переможці “Золотої Жар-птиці”-2020: названо імена кращих із кращих за версією легендарної музичної премії

1 Червня 2020

Телеканал М2 і компанія “Таврійські Ігри” оголосили результати премії для виконавців сучасної української музики “Золота Жар-птиця”. В цьому році премія повністю перейшла в телевізійний та Інтернет-формати, аби дотримуватися всіх карантинних норм і перетворити складнощі нинішнього часу на новий цікавий досвід. Слідкувати за ходом події можна було або наживо на М2, або на YouTube-сторінці телеканалу. Ведучими церемонії стали Денис Жупник і Галина Завійська. Номінанти постійно перебували на відеозв’язку, так що всі найщиріші та непідробні емоції від результатів було неможливо приховати!

Премію “Золота Жар-птиця”-2020 було вручено в 10 номінаціях, при цьому визначення переможців проходило у два етапи. Номінантами на нагороду у кожній категорії стали по 5 артистів, чиї кліпи отримали найвищі рейтинги в ефірі телеканалу М2 за період з 1 березня 2019 по 1 березня 2020 року. Далі список номінантів потрапив до експертного журі, яке шляхом індивідуального голосування і визначило переможців. Тож, 31 травня було оприлюднено такі підсумки:

СПІВАЧКА РОКУ: NK | Настя Каменських

СПІВАК РОКУ: Олег Винник

ПОП-ГУРТ: Время и Стекло

РОК-ГУРТ: БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

ХІТ РОКУ (ПІСНЯ РОКУ): Время и Стекло — Дим

КЛІП РОКУ: THE HARDKISS — Жива

БАЛАДА РОКУ: Тіна Кароль & Юлія Саніна — Вільна

НАРОДНИЙ ХІТ: NK | Настя Каменських — Обіцяю

ДЕНС ХІТ: Время и Стекло — Дим

ІНДІ: TVORCHI

Всі нагороди буде передано виконавцям особисто упродовж кількох днів після оголошення імен переможців. Цю почесну місію надано ведучій Тані Лі.

Сьогодні організатори вже опублікували анкети кожного з експертів на сайті М2 та на сторінках каналу в соціальних мережах, аби будь-який учасник або глядач зміг підрахувати бали та самостійно перевірити результати голосування.

ЛІНК НА ОЦІНКИ:

http://m2.tv/news/zolota-zhar-ptitsya-2020-otsinki-ekspertnogo-zhouri

Роман Муха, продюсер телеканалу М2: “Найважливішим завданням премії “Золота Жар-птиця” в цьому році було підтримати українських зірок під час карантину. Вони переживають дуже непростий період; відсутній концертів і подій, відсутність комунікації з глядачем — зараз їм особливо потрібна підтримка. “Золота Жар-птиця” є дуже серйозним мотиватором до розвитку українського культурного фонду, бо багато артистів орієнтуються на цю легендарну премію і стараються створити якісний трек саме українською мовою”.