Новини

Новий альбом – нова висота: TEMNIKOVA 4 LIVE з живими музикантами

7 Серпня 2019

Олена Темнікова представляє новий альбом у живому звучанні – TEMNIKOVA 4 LIVE. Новий реліз – елегантне завершення кислотно салатової НЛП-історії, яка на півроку охопила всі популярні соцмережі (охоплення тільки користувацького контенту з музикою і відео TEMNIKOVA 4 склав понад 230 млн).

Одна из самых успешных артисток СНД, которая первой на сцене Восточной Европы начала делать качественный женский дип-хаус, не перестает удивлять музыкальными экспериментами. TEMNIKOVA 4 LIVE – это органичное перевоплощение уже полюбившегося альбома TEMNIKOVA 4. Новое звучание как никогда полно отражает многогранность чувств, заложенные в ранее электронные версии треков “Бабочки”, “Говорила”, “Контуры тел”, “Нет связи”, “По нулям”.

Одна з найуспішніших артисток СНД, яка першою на сцені Східної Європи почала робити якісний жіночий дип-хаус, не перестає дивувати музичними експериментами. TEMNIKOVA 4 LIVE – це органічне перевтілення альбому TEMNIKOVA 4. Нове звучання як ніколи повно відображає багатогранність почуттів, закладені в раніше електронні версії треків “Бабочки”, “Говорила”, “Контуры тел”, “Нет связи”, “По нулям”..

Певица признает, что live-аранжировки треков TEMNIKOVA 4 до конца раскрывают их лиричную душу и дают старт новому этапу для всего ее творчества:

“Живые инструменты вдыхают мощнейшую энергию в мою музыку. Я влюбилась с новой силой в каждый трек. Чтобы вы понимали, насколько все серьезно: за неделю до очередного концерта тура, я решила поменять полностью программу – с привычных танцевальных аранжировок на сопровождение live-бэнда с нереально талантливыми музыкантами из популярных инди-групп”, – поделилась певица.

Співачка визнає, що live-аранжування треків TEMNIKOVA 4 до кінця розкривають їхню ліричну душу і дають старт новому етапу для всієї її творчості:

“Живі інструменти вдихають найпотужнішу енергію в мою музику. Я закохалася з новою силою в кожен трек. Щоб ви розуміли, наскільки все серйозно: за тиждень до чергового концерту туру, я вирішила поміняти повністю програму зі звичних танцювальних аранжувань на супровід live-бенду з нереально талановитими музикантами з популярних інді-гуртів”, – поділилася співачка.

TEMNIKOVA 4 LIVE – це точка у вражаючій концептуальної історії, над якою працювала величезна кількість топ-профі країни з різних сфер: від кіновиробництва до танцювального співтовариства. За півроку команда зняла документальний фільм TEMNIKOVA 4.DOC, випустила трилогію відеокліпів – “Бабочки”, “Нет связи”, “Говорила”, запустила масштабний танцювальний конкурс #T4Танцы, запустила перші музичні Instagram-маски під кожен трек, першою з яких (“Бабочки”) скористалося понад 21 млн осіб за тиждень, розробила сміливу колекцію SOFT LOVE CRIMINAL до туру на підтримку салатового альбому тощо.

TEMNIKOVA 4 LIVE

http://music.temnikova.ru/t4livePR